Sve Vaše fotografije, fotografije Vaših jela, Vaša zapažanja, saveti i kritike, Vaše recepte i naravno Vaša razmišljanja o mogućoj poslovnoj saradnji, možete poslati na našu mail adresu ili porukom na Viber i WhatsApp !

-Pravila korišćenja za Posetioce:                                    

Slike koje budete slali isključivo moraju da budu Vaše. Slanjem slika na mail adresu našeg sajta automatski potvrdjujete da ste Vi vlasnik slike koja će biti objavljena na WebSajtu „MojeUkusno.com“. U suprotnom, ako se utvrdi posle objavljivanja da slika nije Vaše lično autorsko delo WebSajt „MojeUkusno.com“ ne snosi odgovornost za sadržaj i istinitost već Vi preuzimate sankcije za kršenje nezakonito preuzetih slika vlasnika autorskih prava!

-Pravila korišćenja za Oglašivače i Korisnike:

Web Sajt „MojeUkusno.com“ nije odgovoran za sadržaj stranice oglašivača na „MojeUkusno.com“ kao ni za bilo kakvu štetu nastalu reklamiranjem na „MojeUkusno.com“. Poslovni odnos izmedju oglašivača i korisnika na Web Sajtu „MojeUkusno.com“ i izvan Web Sajta „MojeUkusno.com“ isključivo se zasniva na poslovnom dogovoru oglašivača i korisnika, što znači da Web Sajt „MojeUkusno.com“ nije odgovoran za bilo kakvu moguću štetu proizašlu iz takvog poslovnog odnosa.

Ana food-150