Latest Posts

 • Retrospektiva za Januar mesec 2016-te

  Pogledajte šest najgledanijih jela našeg sajta u Januaru mesecu 2016. godine ! Čokoladne lizalice, Cvet pogača, Kokos kocke, Podvarak, Cezar salata i Bonžita kuglice. Prijatno sa Ukusom !  

 • Retrospektiva za Februar mesec 2016-te

  Pogledajte šest najgledanijih jela našeg sajta u Februaru mesecu 2016. godine ! Mafini sa borovnicama, Krofne iz rerne, Barbun na roštilju, Kukuruzni pužići, Punjeno pile i Tuna iz tiganja. Prijatno sa Ukusom !  

 • Retrospektiva za Mart mesec 2016-te

  Pogledajte šest najgledanijih jela našeg sajta u Martu mesecu 2016. godine ! Nanini kolači, Rolat sa rogačem, Mramorni mafini, Štrudla sa višnjama, Fileti orade na žaru i Kiflice sa eurokremom. Prijatno sa Ukusom !  

 • Retrospektiva za Maj mesec 2016-te

  Pogledajte šest najgledanijih jela našeg sajta u Maju mesecu 2016. godine !  Uskršnji venčić, Brzi kolač sa jagodama, Jaje i salveta, Mala torta sa jagodama, Čokoladni kuglof i Mascarpone salata. Prijatno sa Ukusom !  

 • Retrospektiva za Jul mesec 2016-te

  Pogledajte šest najgledanijih jela našeg sajta u Julu mesecu 2016. godine ! Cheesecake, Pohovane tikvice i čips, Plazma torta sa korom, Kupus kifle, Punjene tikvice sa mladim sirom i Povrće iz rerne. Prijatno sa Ukusom !  

 • Retrospektiva za Avgust mesec 2016-te

  Pogledajte šest najgledanijih jela našeg sajta u Avgustu mesecu 2016. godine ! Čvarci, Moje princes krofne, Rolat sa eurokremom, Pileće ćufte u paradajz sosu, Gibanica sa seljačkim korama i Natur šnicla. Prijatno sa Ukusom !  

 • Retrospektiva za Septembar mesec 2016-te

  Pogledajte šest najgledanijih jela našeg sajta u Septembru mesecu 2016. godine ! Zvezdani nutela kolač, Mafini sa čokoladnim filom, Male šampite, Torta sa malinama, Crvene paprike u tegli i Pileće belo sa medom i orasima. Prijatno sa Ukusom !  

 • Retrospektiva za Oktobar mesec 2016-te

  Pogledajte šest najgledanijih jela našeg sajta u Oktobru mesecu 2016. godine ! Sarmice od raštana, Cvetovi od jabuka, Slatki šampinjoni, Američke palačinke, Karfiol iz rerne i Palačinke sa mesom. Prijatno sa Ukusom !  

 • Retrospektiva za Novembar mesec 2016-te

  Pogledajte šest najgledanijih jela našeg sajta u Novembru mesecu 2016. godine ! Tiramisu torta, Tart od jabuka, Celer salata, Kuglof, Teleća šnicla u sosu od šampinjona i  Torta sa keksom i jagodama. Prijatno sa Ukusom !